Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (2.81 secunde)
Puteti citi in continuarea declaratia de presa pe care a facut-o Vasile Blaga, secretar general si senator al PDL, prin care se apara de acuzatiile de coruptie. Vasile Blaga:
Neobisnuit sa piarda, Traian Basescu a incercat inca o data sa-i convinga pe democratii fani ai lui Vasile Blaga ca partidul ar avea numai de castigat cu Boc presedinte si un premier tehnocrat.
PSD nu vede posibila nici o forma de colaborare intre USL si un PDL, chiar condus de Vasile Blaga, a declarat duminica seara liderul social-democrat, Victor Ponta confruntat cu declaratiile de dragoste lansate de partizanii secretarului general al PDL spre liberali.
Liderul PNL a aratat ca este de acord cu declaratiile lui Vasile Blaga din cadrul Congresului PDL privind evaluarea activitatii de la nivelul partidului sau si a adaugat ca "PDL prin faptul ca e partid de guvernamant este in postura de locomotiva, iar trenul nu este doar PDL si este Romania".
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Situatia de la Senat nu reprezinta o pierdere, dar nici un castig pentru PSD * Antonescu nu va rata functia de presedinte al tarii pe care Geoana a ratat-o Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca situatia creata la Senat prin alegerea lui Vasile Blaga la sefia camerei parlamentare nu reprezinta o pierdere, dar nici un castig, pentru PSD, informeaza Agerpres.
Situatia de la Senat nu reprezinta o pierdere, dar nici un castig pentru PSD * Antonescu nu va rata functia de presedinte al tarii pe care Geoana a ratat-o Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca situatia creata la Senat prin alegerea lui Vasile Blaga la sefia camerei parlamentare nu reprezinta o pierdere, dar nici un castig, pentru PSD, informeaza Agerpres.
O alta diva expirata, Aura Vasile de la PSD, a simulat o trecere la dusmanul pe care il infiereaza cu manie proletara specifica de atata amar de vreme.
In sedința oficiala a conducerii PDL de luni, de la pranz, Vasile Blaga a declarat in Biroul Politic ca ministrii care au o popularitate scazuta in sondaje trebuie sa faca un pas in spate.
1990 (guvernul Roman), PIB-ul este de 94,4% fata de 1989, 1991 (guvernul Roman), 87,1%, 1992 (guvernul Stolojan), 91,2%, 1993 (guvernul Vacaroiu), 101,5%, 1994 (guvernul Vacaroiu), 103,9%, 1995 (guvernul Vacaroiu) 107,1%, 1996 (guvernul Vacaroiu), 103,9%, 1997 (guvernul Ciorbea), 93,9%, 1998 (guvernul Ciorbea si Radu Vasile), 95,2%, 1999 (guvernul Radu Vasile), 98,8%, 2000 (guvernul Isarescu), 102,1%, 2001 (guvernul Nastase), 105,7%, 2002 (guvernul Nastase), 105,1%, 2003 (guvernul Nastase), 105,2%, 2004 (guvernul Nastase), 108,5%, 2005 (guvernul Tariceanu), 104,2%, 2006 (guvernul Tariceanu), 107,9%, 2007 (guvernul Tariceanu), 106,3%, 2008 (guvernul Tariceanu),107,3%, 2009 (guvernul Boc), 92,9%, 2010 (guvernul Boc (98,7%).
Obtinerea majoritatii la Senat poate duce si la schimbarea lui Vasile Blaga.
Dan Radu Rusanu (PNL) Liberalii nu intentioneaza sa-l schimbe pe Vasile Blaga de la presedintia Senatului, chiar daca raportul de forte intre Putere si Opozitie din aceasta Camera a Parlamentului s-a schimbat, a declarat vineri, la Deva, senatorul Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL."Domnul Vasile Blaga este un presedinte bun, este un om onest, corect si in niciun caz PNL nu are de gand sa-l schimbe din functie, chiar daca acum avem majoritate in Senat.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, astazi, cu privire la sesizarea pe care presedintele Traian Basescu a depus-o la Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Bruxelles, ca Parlamentul a luat o hotarare care nu are "efecte juridice", ci doar "politice".
"Alexandru Gancea "Traian Basescu Irefutabilul!" Mircea Dimitriu "Traian cel Mic!" Jan Pantelimon "Mascariciul Securitatii "Victor Iliescu "Socrul lui Sida." Andrei Anthagon "Traian DeGeaba" Calin-Mircea Monor "Basescu Divide et impera." Florentina Carlogea ‎"Dezbinatorul"Preot Eugen Tanasescu ‎"Romania este cel mai mare vapor pe care l-a condus vreodata."ST @Adica Vaporeanul " Mihai Sarca "Mascariciul" Prodaniuc Ioan Vasile "Basescu Mare Scofala"Walter Kleins "Chiorul de trista amintire !" Corbea Constantin "Traian cel suspendat si machitor" Suliuc Lucia "Basescu Maleficul "Antoneta Pipan "Base Jucatorul" Matilda Teodorescu "Basescu anticomunistul de Berevoiesti" Doina Marin "Basescu tradatorul de tara."Mica Dimitriu "Basescu Santajistul."Ionel Stoian"CANCERUL!"Marilena Bara "Basescu beat chior!"Cristian Lazar " Strimbul sau RautaciosuL" Vasile Daniel Predescu "Cel mai prost conducator pe care l-au avut vreodata romanii." Sorin Briciu " Despot Voda " Maximilian Mendelsohn "Traian Nimicitorul!
Presedintele PDL Vasile Blaga a fost revocat, marti, din functia de presedinte al Senatului, cu 70 de voturi "pentru" si o abtinere.
Curtea Constituționala a respins contestațiile lui Blaga si Anastase Curtea Constitutionala a decis respingerea contestatiilor lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase privind revocarea lor din functiile de presedinte al Senatului, respectiv presedinte a Camerei Deputatilor.
Cum explica un sociolog referendumul din 29 Iulie Sociologul cu pricina e Vasile Dancu Electoratul va arata mai putina dorinta si motivatie in privinta suspendarii presedintelui, a declarat sociologul Vasile Dancu, explicand ca referendumul este perceput de catre cetateni ca fiind un vot negativ, astfel ca prezenta nu va aduce validarea acestuia.
Posibilitatea ca Blaga sa-si reia functia de presedinte al Senatului inainte de alegeri ar fi "ceva de ras" Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu vede rostul contestarii hotararii de revocare a liderului democrat-liberal Vasile Blaga de la sefia Senatului, iar posibilitatea ca acesta sa isi reia functia i se pare "ceva de ras", avand in vedere ca dupa alegerile din 9 decembrie legislativul va avea o alta componenta si conducere.
google-analytics.com